Soluții

EasyPay System
 • Soluție terminal de plată

  Terminalul self-service de efectuare a platilor, un instrument de plata de nelipsit acum din locatiile dvs. Fie ca este vorba de facturile lunare, de reincarcarea cartelelor prepay de la toate companiile de telefonie mobile, de achizitia unui bilet la concert sau de tren, de alimentarea paysafe card-ului sau de transmiterea unui buchet de flori, fiecare plata dureaza pana la 60 de secunde, ofera siguranta si aplica nevoia clientului de a se intoarce de fiecare data in locatia dvs. pentru a beneficia de acest serviciu.

 • Soluție depunere și transfer de bani

  Terminal conceput in colaborare cu compania Smith&Smith pentru depunerea banilor si transferul acestora intr-un mod rapid, sigur si econom doar prin scanarea actului de identitate, cash sau card.
  Beneficiati de comisioane la fiecare tranzactie efectuata de catre client!

 • Soluție fast food

  Elibereza-ti clientii de momentele in care isi asteapta randul la casierie si ofera-le acestora posibilitatea de a efectua comenzi si plati rapid, prin intermediul info chiosc-ului special gandit pentru domeniul horeca. Meniul restaurantului, plata comenzii, informatii despre calitatea produselor, numarul de locuri disponibile, dar si feedback-ul primit la parasirea locatiei, constituie un avantaj major locatiei dvs.

 • Soluție transport public

  Necesitățile de transport ale cetatenilor sunt acum satisfacute prin intermediul terminalului pentru eliberarea tichetelor de transport public, dar si abonamente lunare.

 • Soluție cash to card

  Cea mai moderna si utila metoda de a te elibera de surplusul de monede.
  Terminal pentru numararea monedelor, sortarea acestora si eliberarea valorii introduse sub forma unui card sau voucher in doar 3 pasi si pana la 60 de secunde.

 • Soluție betting

  Amplasarea unui terminal de pariuri sportive în sala dvs. de jocuri sau in bar, ofera clienţilor dumneavoastră un mod direct de a paria.
  Terminal de pariuri sportive ofera clientilor intimitatea de a paria si de a printa biletul fara interventia unui angajat al salii.

 • Solutie Cash-Out

  Easy Cash Out este un terminal ambitios din industria jocurilor de pariuri sportive si de noroc, care ofera utilizatorului un tichet prin care poate lua o pauza in timpul utilizarii terminalului, poate colecta banii introdusi in terminal sau isi poate verifia creditul acumulat.

 • Solutie Info Touch

  Un Info Chiosc si numeroare optiuni pentru toate domeniile de activitate: acces la informatii, mape interactive, rand electronic, licitatii, recrutari, programari sau reclamatii si sugestii, check-in/out, verificare conturilor si printarea documentelor.

 • Solutie Asigurare

  Verifica, emite si printeaza asigurarea din terminal in cativa pasi si pana la 1 minut petrecut in fata unui terminal modern, ambitios si usor de utilizat.

 • Solutie vanzare-cumparare Bitcoin

  Achizitioneaza sau vinde crypto valuta prin intermediul terminalului intr-un mod discret si intim.

 • Solutie schimb valutar

  Foloseste in siguranta terminalul pentru schimb valutar, in oricare valuta. In doar cativa pasi ai obtinut numerarul de care ai nevoie, fara a astepta la ghiseu!