Business

Achizitionarea produselor

Intra si tu in acest business, te sustinem.

Pentru un business de succes, va recomandam achizitia terminalului de plata, astfel incat sa beneficiati inca din prima luna de comision 100%.

Ramanem la dispozitia dvs. oferindu-va oferte personalizate pentru oricare dintre modelele prezentate cu preturi incepand de la 990 euro, configuratie si design alese din gama pusa la dispozitia dvs. alese impreuna cu consultatul nostru de vanzari.

Inchirierea produselor

Daca doriti sa testati acest business, va inchiriem cu incredere terminalul de plata fiindca stim ca o facem pentru o perioada scurta de timp, achizitia fiind decizia dvs. imediat urmatoare.

Flexibilitatea este unul dintre cuvintele cu care ne asociem, de aceea oferim clientilor nostri posibilitatea de a inchiria produsele noastre pe o perioada nedeterminata, in functie de eveniment sau business, cu preturi incepand de la 45 euro.

Plata in rate

Suntem flexibili si vrem sa faceti parte din acest business chiar daca nu sunteti pregatiti pentru o investitie, deci nu mai exista scuze. Ratele sunt o varianta la fel de avantajoasa.

Am ales sa fim partasi la marirea portofoliului de parteneri si sa fim alaturi inca din primul moment de clientii care doresc sa investeasca, oferindu-le oportunitatea de a achizitioa produsele noastre prin plata esalonata.

Consulta mai jos un plan rapid de business, cu o investitie simpla, recuparata intr-un timp scurt, insa cu beneficii pe termen nedeterminat.

Plan de afaceri

  • Cost achizitie Simple Touch
    4.960 Lei
  • Valoare tranzactii (operatori telefonie mobila)/zi
    440 Lei
  • Valoare tranzactii (operatori telefonie mobila)/luna
    440 x 30 = 13.200 Lei
  • Comision % + commission diferenta curs valutar (operatori telefonie mobile)
    13.200 x 7% = 924 Lei
  • Comision alti operatori (incasari Enel, GDF Suez, Paysafecard, Avon,etc)
    180 Lei
  • Chirie spatiu terminal (daca nu detineti spatiul propriu)
    100 Lei
  • Servicii GPRS + role termince
    30 Lei
  • Alte cheltuieli operationale (contabilitate, technician si servicii incasari - min. 30 terminale)
    80 Lei
  • Venituri - cheltuieli: (924+180) - (100+30+80) = 1104 - 210= 894 Lei

Publicitate

Profita la maxim de business-ul tau si adauga venituri suplimentare prin publicitate fiindca vizibilitatea este garantata pe terminalul de plata.

Retelele de retail sunt tranzitate zilnic de sute de clienti care apeleaza cu incredere in acelasi timp la terminalele de plata, care sunt vedetele magazinelor.

Impartim popularitatea cu tine, oferindu-ti al doilea monitor pentru rularea spoturilor publicitarea sau de ce nu, hai sa imbracam terminalele de plata chiar in brandul tau.

publicitate easypay